VITAMIN C

SA PRODUŽENIM OSLOBAĐANJEM

Vitamin C Timed Release Jamieson, je prirodan izvor vitamina C sa takvom formulom koja omogućava kontinuirano oslobađanje vitamina C tokom celog dana. Specijalnim postupkom mikroinkapsuliranja obezbeđeno je postepeno oslobađanje vitamina C iz kapsule. 


Vitamin C je snažan antioksidans koji pomaže da se uklone toksini iz organizma, ubrzava rast i pomaže u zaceljivanju rana i povreda, kao i formiranju kolagena u vezivnom tkivu. Pomaže u održavanju zdravlja zuba, kostiju i desni. Pomaže odbranu organizma od prehlada i respiratornih infekcija. Vitamin C podstiče apsorpciju gvožđa u organizmu, pomaže u lečenju anemije i doprinosi proizvodnji hemoglobina i crvenih krvnih ćelija u koštanoj srži. Vitamin C pomaže u jačanju imunog sistema i odbrane organizma od virusnih i bakterijskih infekcija. Vitamin C Timed Release sadrži pored vitamina C i bioflavonoide, koji kao moćni antioksidansi štite ćelije od oštećenja slobodnim radikalima.


Aktivni sastojci 
prosečno po dozi 500mg
prosečno po dozi  1000mg
Vitamin C (L-askorbinska kiselina)
500.0 mg
1000 mg
Rutin (Dimorphandra mollis, plod)
0.655 mg
1.31 mg
Hesperidin (Cirus sinensis, plod)
0.655 mg
1.31 mg
Bioflavonoid limuna (Citrus limonum, kora)
0.655 mg
1.31 mg
Ekstrakta acerola (Malpighia glabra, plod višnje 4:1) 
0.655 mg
1.31 mg
Šipurak (Rosa canina, plod)
0.655 mg
1.31 mg


Šipurak je izuzetno bogat i vitaminima C i K, karotenoidima likopenom i B karotenom, invertnim šećerom i saharozom, pektinima i taninima... Zbog ovako karakterističnih sastojaka, višestruko je dragocen. Istovremeno služi kao tonik, kao vitaminski napitak za vreme prehlada i gripa, kao blagi diuretik, blagi laksativ, ili prosto, kao čaj za uživanje.

500 mg

    • 1 kapsula dnevno.

    • Proizvod sadrži 100 kapsula.


1000 mg

Za odrasle i decu stariju od 12 godina:

    • 1 kapsula dnevno.

    • Proizvod sadrži 100 kapsula.

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!