Energy Spray

Brzodelujući vitamin B12 u spreju, 500 mcg po dozi

Energy Spray je inovativna formulacija koja u sekundi oslobađa 500 mcg vitamina B12, resorbuje se već u ustima i ima brzo dejstvo. Prijatnog je i osvežavajućeg ukusa maline.


Vitamin B12 je neophodan za normalno funkcionisanje nervnih ćelija, sintezu DNK i formiranje crvenih krvnih zrnaca. Takođe, snižava nivo homocisteina koji povećeva rizik od srčanih oboljenja. Vitamin B12 neophodan je i za sintezu serotonina, „hormona sreće“.


Suplementacija vitaminom B12 ima sjajne efekte na telo: otklanja simptome umora i iscrpljenosti i vraća energiju, poboljšava raspoloženje i otklanja simptome depresije. Povoljno utiče na celokupno mentalno funkcionisanje i održava srce zdravim.


Jamieson Energy Spray je brz, efikasan i ukusan način da u sekundi dobijete 500 mcg vitamina B12. Sadrži metilkobalamin, superiornu formu vitamina B12 za brzu apsorpciju koja na prirodan način vraća telu energiju!


Jamieson Energy Spray je mali i pogodan za nošenje, i sjajan za osobe koje nisu u mogućnosti ili ne žele da piju tablete.  Aktivni sastojci
prosečno po dozi
Vitamin B12 (metilkobalamin, hidroksikobalamin)
500 µg


Ne sadrži veštačke boje i mirise, prirodnog ukusa maline. Odlična je alternativa za one koji ne žele ili ne mogu da gutaju kapsule.

• Dobro promućkati pre upotrebe.

Odrasli:

• Primeniti sprej direktno u usnu duplju 1-2 puta dnevno.


Pakovanje:

125 doza / 58 ml

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!